«Візерунки Великодня» урочисте нагородження переможців

2017-04-20

/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/kvten/IMG_0124.JPG
Чарівниками можуть бути не тільки дорослі. Діти – творці надзвичайних казок! Навіть коли щось і підказують дорослі, саме діти здатні створити світ добра і миру!
Виставка з роботами дітей «Візерунки Великодня» дивувала присутніх своєю різноманітністю. Багато робіт вразили майстерністю. Глядачі захоплено вдивляються, обговорюють, дивуються… Прекрасні роботи! Багато талановитих робіт! Тут і паски, і традиційні писанки, писанки воскові, малюнки, вишивки, аплікація, пап’є – маше, орігамі, квілінг, витинанки, плетення бісером і багато іншого! В кожному експонаті – дух Світлої Пасхи! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Втішила багато чисельну публіку (а дітей, дійсно, було багато) урочиста частина і музична програма. Відбувся навіть молебень отця Любомира, чого раніше мені не доводилося бачити на таких заходах.
Таке скупчення талановитих дітей не може нікого залишити байдужим! І, звичайно ж, дітей з нашої школи і мене саму. Ми повернулися додому трохи втомлені, але наснажені чарівною атмосферою! Вражень вистачить надовго!
Велика вдячність організаторам та спонсорам за можливість побачити цю казку! І найбільша вдячність самим казкарям, кожен дотик яких до звичайного матеріалу для творчості творить диво і робить цей світ добрішим! Адже це так важливо – давати їм цю можливість!
Щоб віра дітей у світле майбутнє змогла створити диво! Диво Світлої Пасхи! Воістину Світлої!

Мама – Межнова Вікторія Володимирівна

/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/kvten/IMG_0159.JPG/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/kvten/IMG_0160.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi