Увага ! Важлива роль в житті дітей

2017-04-26

/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/dodatki_/krona.png

Приватне акціонерне товариство

«Страхова компанія «КРОНА»

04071, м. Київ, вул. Костянтинівська,19

тел. (044) 220-09-04; тел./факс: (044) 220-09-00

E-mail: sk@krona.net.ua; www.krona.net.ua

ПрАТ «Страхова компанія «КРОНА» висловлює свою повагу і пропонує співпрацю в сфері надання страхових послуг.

В наш час серйозною проблемою є поширеність дитячого травматизму. Нещасний випадок може статися з будь-ким, але особливо болить, коли біда трапляється з нашими дітьми. Як свідчать статистичні дані в Україні внаслідок нещасних випадків щодня гине 3 дитини, дитячий травматизм в рази перевищує кількість нещасних випадків серед дорослих. Причинами такого явища є надзвичайна допитливість дітей, намагання активно пізнавати навколишній світ. При цьому діти не завжди вміють реально оцінювати ймовірну небезпеку, що майже завжди призводить до заподіяння шкоди їх здоров’ю. Як наслідок – витрати на лікування, довготривалу реабілітацію.

Страхова компанія «КРОНА» пропонує страхування від нещасних випадків дітей віком від 6 до 17 років, що надасть можливість суттєво пом’якшити наслідки негативних подій, які призвели до заподіяння шкоди здоров’ю дитини. Батьки, які виявлять бажання застрахувати свої фінансові витрати на лікування наслідків ймовірного нещасного випадку мають можливість укласти індивідуальні договори страхування. Вартість такого страхування складає 120,00 грн. на рік, страховий захист діє 24 години на добу. Протягом календарного року дитина буде захищена від наслідків таких непередбачених подій як опік, обмороження, втоплення, сонячний удар, дія електричного струму, удар блискавки, напад зловмисників або тварин, попадання в дихальні шляхи стороннього предмету, гостре отруєння отруйними рослинами, хімічними речовинами, недоброякісними харчовими продуктами, ліками, травматичне ушкодження, розриви (поранення) органів, захворювання кліщовим енцефалітом (енцефало-мієлітом), поліомієлітом. У разі настання нещасного випадку, на підставі документів з медичних закладів СК «КРОНА» гарантує відшкодування витрат пов’язаних з наданням медичних послуг (лабораторні дослідження, лікувальні заходи і маніпуляції, консультативно-діагностичне обслуговування) та відшкодування вартості медикаментів.

Ми сподіваємося у Вашій зацікавленості та готові до обговорення умов страхування.

Просимо Вашого сприяння у доведенні інформації щодо страхування дітей віком від 6 до 17 років до керівників навчальних закладів, педагогів та батьків.

Пам’ятаємо, що здоров’я наших дітей залежить тільки від нас самих!

З повагою,
Генеральний Директор Ю.Добренкова

Страхова компанія «Крона» має 17-ти річний досвід роботи на страховому ринку та входить до 20-ки лідерів з добровільного медичного страхування в Україні. У 2016 році Компанія виплатила понад 12 млн.420 тис. грн. за договорами медичного страхування.

Кiлькiсть переглядiв: 115

Коментарi