Свято Останнього дзвоника

2017-05-26

/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/dodatki_/загружено.jpg

Щасливо всміхається травень,
Скінчилась навчальна пора,
Зібралась на дзвоник останній
Весела шкільна дітвора!

26 травня 2017 року відбулося традиційне свято Останнього дзвоника ! Веселе і водночас сумне свято зібрало велику кількість учнів, батьків та просто гостей. Для когось це довгоочікувана мить, що дала початок відпочинку та літньому теплу, а для когось це були останні хвилини перебування в стінах рідної школи.

Під звуки чарівної мелодії та бурхливі оплески з’явилися на лінійці випускники разом з класним керівником Герасименко Любов'ю Іванівною. Гресько Максим , Закомірний Олександр, Ігнатишина Карина, Осадча Анастасія, Тимошук Юлія та Тихий Володимир запам’ятають цей день на все життя, бо він став підсумком їх перебування у школі протягом 11 років.

У цей радісно-тривожний день директор навчального закладу Шендрик Олена Миколаївна підвела підсумки навчання школярів. Традиційно, за успіхи в навчанні, за перемогу в творчих конкурсах багато учнів було відзначено грамотами, дипломами, подяками.

З вітальними словами до присутніх звернулися і гості нашого свята. А їх, повірте, в цей день було немало! Виступаючі щиро зичили випускникам знайти свою життєву стежину, успішно навчатись, здобувати подальшу освіту в вузах та коледжах, щоб стати достойними, самореалізованими людьми, гідними громадянами нашої держави. Побажали всім дітям успішних іспитів, гарного літнього відпочинку, мирного неба, міцного здоров’я і найкращих перспектив.
Свято Останнього дзвоника пройшло в теплій, хвилюючій атмосфері, в дусі духовного єднання поколінь та на високому патріотичному рівні. Випускників школи вітали першокласники, які подарували цукерки, що стали символом солодкого, щасливого життя . Бо доля нашої України у руках сьогоднішніх випускників, які готові творити її майбутнє.

Наприкінці свята випускники школи Тимошук Юлія та Гресько Максим дали останній дзвінок 2016-2017 навчального року.

Дорогі друзі! Бажаємо вам під час літніх канікул добре відпочити і з новими силами продовжувати оволодівати ґрунтовними знаннями та бути справжніми патріотами рідної школи та Батьківщини.

ЗНВР Гресько Наталія Петрівна

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi