Випускний бал -2017

2017-06-27

/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/traven/a2LjgYWYNlM.jpg

Є на світі школа, з якою не зрівняється жодна з шкіл у світі. А в ній – найкрасивіші дівчата, найталановитіші хлопці і найкращі вчителі. Це найбільший скарб України – і все це випускники Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів року: Гресько Максим, Закомірний Олександр, Ігнатишина Карина,Осадча Анастасія, Тимошук Юлія, Тихий Володимир. У святково прибрану залу увійшли випускники. Сьогодні їм уже тісно за шкільними партами і вони, як пташенята- ось-ось випорхнуть з рідного гнізда.

Настає урочиста мить і випускники отримають атестати, які вручає їм директор школи Шендрик О.М. Переповнені хвилюванням випускники, батьки і гості слухали теплі, напутні слова першої вчительки Закомірної О.О., класного керівника Герасименко Л.І.. Незабутнім був цей день нетільки у випускників. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Рідна Україна і рідна мати – два крила любові, два крила, що несуть українську душу через віки і не в'януть у нічному полоні, бо тримає їх на світі материнська любов.

Наступає вирішальна мить. Випускники запам'ятають стук сердець і тепло рук своїх однокласників. Адже ви скоро поруч з ними будуть інші люди. А це вже ніколи не повториться! Не готуватись до життя, а вже жити, просто зараз.

/Files/images/fleurs.gif

/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/traven/HQzsYhV71ac.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi