1 жовтня - День людей похилого віку

2017-10-02

/Files/images/2017-2018_navchalniy_rk_/dodatki/1348927946.jpg
Відчувати себе комусь потрібним, коли тобі вже далеко за…, напевно, чи не найбільша радість для людини . Так хочеться з кимось поговорити, поділитись тим, що накипіло на душі, відкрити сокровенне і , врешті-решт , почути слова підтримки. А якщо такої людини поряд нема. Невже так і залишаться один на один зі своїми думками . Ні, цього неможливо допустити . Нехай для цих людей хоч один день у рік буде особливим.
Особливим він був і для вчителів-пенсіонерів нашої школи. Старшокласники , тримаючи в руках листівку та скромні осінні букетики , схожі на їхні літа, відвідали помешкання, де проживають ті, хто віддав свої сили та уміння підростаючому поколінню. Слова вдячності чули діти вслід своїм вітанням . Деяких навіть пригощали солодощами та смачненькими пиріжками, приготованими саме з цієї нагоди. Адже учнів завжди чекають з нетерпінням кожного року.
Турбота про громадян похилого віку, пенсіонерів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслужили на глибоку пошану нащадків.
ЗНВР Гресько Наталія Петрівна
Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi