Будемо гідні слави героїв

2017-10-09

/Files/images/2017-2018_navchalniy_rk_/dodatki/39f8ea1a25910221e567d15ccd711069.jpg

З метою популяризації та підняття престижу сил територіальної оборони 07 жовтня 2017 року на території Київщини було проведено День бійця територіальної оборони. Та в школах району підготовка до цього дня розпочалася раніше.

З 2 по 9 жовтня учні нашої школи мали змогу ознайомитися з матеріалами інформаційного вісника «Поклали життя заради Батьківщини».

Класоводи за цей період провели виховні години «Тепло долонь і серця – захисникам України» ( 2 клас), «Будемо гідні слави героїв» (3 клас), «Щоб у серці жила Україна» (4 клас).

Класні керівники 5-9 класів провели тематичну бесіду «Сила нескорених», а 10- 11 класів – «Про тих, хто йшов дорогами війни».

Проведення даних заходів покликане формувати у нашої молоді почуття патріотизму, відповідальності та вміння захистити свою родину та Батьківщину.

Виставку художньої літератури «Час воїнів» було організовано шкільним бібліотекарем у читальному залі. Виставка діяла протягом тижня.

Проживають на території наших сіл ті, хто пройшов нелегкий шлях військових дій в зоні АТО. Їх кількість з кожним роком збільшується. Тож, цього річ ми спробували зібрати інформацію про Лепеху Олексія та Садика Олега. Ці хлопці є випускниками нашої школи. А тому гордість переповнює серця за таких захисників.

Хочемо побажати усім нам найголовнішого – миру та злагоди в нашій країні, добра та благополуччя.

Слава бійцям територіальної оборони! Слава Україні!

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi