Україно, люба! Твої таланти золоті ростуть!

2017-10-27

Україно, люба! Ти ще жити будеш,
Бо твої таланти золоті ростуть!
Наче квіти красні, ці маленькі люди
На твоєму полі, глянь, уже цвітуть.
Колись хтось з великих сказав, що коли у календарі нічого немає, а душа прагне свята, то потрібно придумати маленьке свято і відзначити його. А якщо це свято влаштоване для дітей, то вдвічі стає приємніше.
Отож, недовго думаючи, ми організували в шкільному коридорі перед канікулами виставку дитячої творчості «Талант у землю не ховай».
На цій виставці були представлені роботи учасників гуртка «Ландшафтний дизайн», ілюстрації до прочитаних творів української та зарубіжної літератури, зразки найкращих учнівських зошитів (англійська та українська мови, зарубіжна література, математика).
Вперше такому великому загалу глядачів показала свої роботи учениця 8 класу Івженко Діана (живопис). Повірте мені, було на що поглянути!!!
Найдовше учні та батьки затримувались поблизу прозових та ліричних творів. Дуже кортіло всім дочитати до кінця те, що вийшло з- під пера Романенко Марини, Кочерги Ірини, Бичківського Олександра, Івженко Діани.
Наші діти, як ви бачите, дійсно талановиті. Це - гордість нашої школи. Дай, Боже, їм щасливої долі!!!
ЗНВР Гресько Наталія Петрівна

/Files/images/fleurs.gif

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

  • Дарія Розенберг

    2017-12-01 10:57:04

    В кожній дитині чи людині є різні таланти і їх потрібно розвивати, і не соромлячись показувати , і тоді тебе оцінять....