УВАГА БАТЬКИ, ВЧИТЕЛІ!

2017-12-07

/Files/images/2017-2018_navchalniy_rk_/dodatki/24899757_1311322275639554_5280040039799898035_n.jpg

НЕ СПАТИ 12 ДНІВ!

В Україні набирає обертів нова суїцидальна гра «Червона сова». Принцип гри такий самий, як і у сумнозвісних «Синіх китів».
ДЕТАЛІ:
Спочатку дітей заманюють в гру. Надсилають їм посилання, за яким потрібно перейти (воно ніби викидає помилку). Але завдяки цьому посиланню «куратори» дізнаються орієнтовну адресу, де проживає учасник. А потім, якщо дитина відмовляється виконувати якесь завдання – її шантажують, що знають адресу і приїдуть до неї на «розбірки».
Одні з основних завдань – постійно бути online, моментально відповідати на повідомлення кураторів, які вони надсилають 24/7, а також, дивитися психоделічні відео посеред ночі (після цих відео дорослому можна посивіти, вже не говорю про те, що відбувається з психікою дітей). А ще аудіо з «потойбічного світу»…
В Україні «Червона сова» ледь не вбила 14-річну Леру з Києва.
На наступний день після зникнення, дитину знайшли в Умані. Знайомі дівчини повідомили, що вона була у відчуженому стані, з порізами на руках, повністю розібраним на деталі телефоном і інструкцією у кишені для подальших дій.
За попередньою інформацією, поліція підозрює, що причиною стала гра "Червона сова". Чекаємо підтвердження.
Батьки, звертайте увагу на поведінку дітей. Основні поведінкові ознаки участі дитину у «групах смерті» такі:
- відчуженість
- втома
- постійно хоче спати
- сидить в мережі посеред ночі
- з’являються порізи на руках
Якщо ви помітили ці прояви у дитини – не дорікайте і не кричіть на неї! Одразу починайте довірливу розмову. Запевніть, що ви допоможете їй вийти з гри і захистите від наслідків. Якщо дитина не йде на контакт – зверніться до психолога!
Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi