• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини школи
  • Участь у районному профілактичному заході «Зміни життя, зупини насильство» в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Участь у районному профілактичному заході «Зміни життя, зупини насильство» в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

2017-12-05

/Files/images/2017-2018_navchalniy_rk_/listopad/24878995_883301261843939_712895409_o.jpg
12 учнів нашої школи 5 грудня 2017 року прийняли участь у районному профілактичному заході «Зміни життя, зупини насильство». Даний захід був організований управлінням освіти, молоді та спорту Баришівської РДА з нагоди Всеукраїнської акції «16 днів без насильства».
Перед учнями (а це більш, ніж 100 осіб) Баришівського району виступили запрошені спікери: Коваленко К.В., суддя районного суду, чемпіон Європи з тхеквондо Бородавка Віталій, чемпіон світу Шевелюк Віталій, отець Максим, священик української православної церкви. Ці люди не тільки донесли дітям певну інформацію з даного питання, але й поділились цікавими фактами зі своєї біографії, дали змогу учасникам освітнього процесу почути відповіді на запитання, які дуже їх цікавили.
Івасенко Л.Л., старший інспектор ювенальної превенції Баришівського ВП Переяслав – Хмельницького ВП ГУНП в Киїській області, розповіла присутнім про види насильства та пояснила, як потрібно діяти у разі їх проявів.
До перегляду відеороликів «У чому причина насилля серед дітей», «Дівчинка з опущеними очима» та ін.. запросила долучитись всіх Деркач Н.М., головний спеціаліст відділу освіти.
А на завершення- Сідько І.М.,районний психолог, провела арт - терапевтичну роботу, направлену на профілактику протидії насильства.
Учні 6 класу наскільки зацікавлено слухали розповіді, переглядали ролики, активно долучались до обговорення, що наступного дня без угаву розповідали про все однокласникам на перервах.
Насильство, зло, жорстокість – це ті фактори, які сьогоднішньому суспільству потрібно подолати якнайшвидше.
ЗНВР Гресько Наталія Петрівна

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi