• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини школи
  • «Діти Київщини – дякують лікарям!». Президент Євроклубу " Сузір'я "- Віта Корнієнко

«Діти Київщини – дякують лікарям!». Президент Євроклубу " Сузір'я "- Віта Корнієнко

2020-05-07

/Files/images/2019_rk/traven_/4.jpg

Доброго дня, шановні Лікарі! Наші Супергерої в білих халатах! В цей непростий час хочемо висловити свою вдячність за Вашу сумлінну працю. Ми всі чудово розуміємо, як Вам тяжко, особливо зараз, в розпал страшного вірусу-Covid-19. Ми, діти, завжди дивуємось Вашій мужності, витримці, професіоналізму... Ви-справжній приклад для наслідування!

Так як ми, діти, на жаль, ми не можемо зробити більшого, аніж просто підтримати Вас та висловити свою подяку... Але сподіваємось, що цей лист також прочитають люди, які можуть допомогти розвитку медицині в нашій країні в цілому. Шановні, просимо Вас не бути байдужими до такої теми. Про такі речі потрібно задумуватися не лише в розпал пандемії якогось вірусу чи хвороби,будемо чесні, життя непередбачуване, ніхто не знає, що чекає на нас завтра.Ми всі можемо допомогти,головне- НЕ БУТИ БАЙДУЖИМ!


Кожен з нас може з легкістю сказати, що Лікарі- це Ангели-Охоронці, які усіма силами готові нас захищати від недуг та хвороб. Лікар готовий цілодобово працювати для того, щоб врятувати життя людини. Навіть сьогодні, тисячі лікарів наражають себе на небезпеку, лікуючи хворих не лише на коронавірус, а й інші небезпечні хвороби, які щоденно забирають життя мільйонів людей.
Щиро дякуємо, наші Рятівники!
#дітикиївщинидякуютьлікарям

Учениця 8 класу Семенівської ЗОШ І—ІІІ ст.
Президент Євроклубу " Сузір'я "- Віта Корнієнко

/Files/images/2019_rk/traven_/1.jpg

/Files/images/2019_rk/traven_/2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi