Проєкт заміна дверей у спортивній залі

2020-08-25

Проєкт

Семенівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Баришівської районної ради Київської області

(назва громадської організації, ініціативної групи, с/р)

Заміна дверей у спортивній залі

(назва проекту)

1. Актуальність проблеми, яку вирішує проєкт.

Опишіть проблему, на вирішення якої направлений ваш проєкт та обгрунтуйте її актуальність, які будуть наслідки, якщо проблему не вирішувати, хто і яким чином намагався змінити ситуацію на краще, чому саме ви і саме зараз взялися за це питання.

У спортивній залі Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Баришівської районної ради Київської області є необхідним заміна чотирьох дверей(двох зовнішніх і двох внутрішніх), оскільки двері старі і не відповідають санітарно-гігієнічним нормам. Двері вийшли з ладу і не підлягають ремонту. Вхідні двері постійно просідають вниз що ускладнює їх експлуатацію, двері не прилягають щільно до дверного короба утворюючи досить суттєву щілину, яка в холодну пору року впливає на енергозбереження, пропускаючи холодне повітря в середину приміщення. Головна ідея проєкту пов'язана з енергозбереженням та безпекою здобувачів освіти. Це питання потребує вирішення мною, як керівником закладу освіти, оскільки в спортивній залі відбуваються уроки фізичної культури,а це насамперед безпека учнів під час освітнього процесу.

2. Мета.

Чітко сформулюйте, чого ви хочете досягнути завдяки проєкту.

Забезпечити енергозбереження та безпеки здобувачів освіти, шляхом заміни старих дверей на нові – 4 шт., для збільшення теплоізоляції приміщення.

3. Цільова аудиторія проєкту та кількість людей, які будуть охоплені проєктом (чим більше, тим краще).

Опишіть, на кого направлена діяльність в рамках проєкту, які цільові групи прийматимуть участь у заходах, хто та яка кількість людей, що отримають кінцевий ефект від проєкту

- учні школи, їх батьки, колектив закладу, в загальному 400 людей.

4. Який внесок здійснює сільська (міська) рада та інші партнери проєкту?

Чи підтримує вашу ініціативу місцева влада, яким чином? Чи залучили ви інших партнерів для реалізації проєкту?

Так, підтримує. Залучали до проєкту БФ «Баришівська зернова компанія» - 4 дверей, вартістю 25 тис.грн., сектор освіти, культури ,молоді та спорту Баришівської РДА – 14 дверей, вартістю 40 тис.грн.

5. Які результати від впровадження проєкту отримає громада?

Опишіть очікувані результати та користь від реалізації вашого проекту для цільової групи, довгостроковий вплив проекту.

Підвищення енергозбереження та зменшення витрат на опалення, створення комфортних умов для навчання; безпека та здоров’я учнів.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi