• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини школи
  • Інформація про проведенні заходи в рамках Року англійської мови - 2016 в період з вересня по грудень 2016 року та про закриття Року англійської мови

Інформація про проведенні заходи в рамках Року англійської мови - 2016 в період з вересня по грудень 2016 року та про закриття Року англійської мови

2016-12-14

/Files/images/2015-2016_navchalniy_rk_/rk_anglysko__movi_/image.png

Вересень

Повернення до королівства «Your Majesty, The English Language» відбулося 07- 09.09.2016 року. В цей день ми говорили про літні канікули, відпочинок, повернення до школи, зустрічі з однокласниками та вчителями. Кожен клас підготував виставку фотокарток, інтерв’ю з різними учнями, їх враження про відпочинок, тощо. Ці міроприємства дали змогу учням зануритися в іншомовне спілкування,шукати потрібні до відповідних ситуацій. Всі учасники отримали нагороди та найбільшою нагородо було задоволення від зробленої роботи та бажання вчитися спілкуванню англійською мовою.

Також ми відновили постійно діючу книжкову виставку англійських та американських видань, продовжували випуск газети «Semenivka Times» та інше.

Жовтень

/Files/images/2015-2016_navchalniy_rk_/dodatki_/1animale.gif 10.10.2016 року у наших першокласників було справжнісіньке свято. В цей день їх приймали в ряди знавців англійської мови. Учні 9 класу підготували виставу «Into the world of fantasy»(Подорож у казковий світ) англійською мовою. Зачарована малеча слухала дуже уважно знайомих казкових героїв, які говорили англійською та урочисто пообіцяли гарно вчити English. По закінченню кожна дитина отримала маленький present.

Ми провели «MR KNOW-AU DAY». Цей день-день вікторин, ребусів,загадок. Учні отримували відповідні завдання, які виконувалися на протязі дня, а в кінці були підбиті підсумки та переможці отримали солодкі призи.

Листопад

На протязі цього місяця ми продовжили роботу в рамках Року англійської мови на Україні. В початковій школі було проведено свято «ABC Holiday». Готуючи це свято ми акцентували увагу не тільки на знання алфавіту, а й на засвоння певного лексичного матеріалу. Свято готувалося заздалегідь, тому кожен учень мав свою маленьку роль і зміг похизуватись набутими знаннями. Атмосфера була радісна та святкова.

Для старшокласників відбувся вечір «Autumn’s Party». На ньому учні демонстрували свої уміння та навички з англійської мови. Кожен клас мав певне завдання. Це було приготування страви з осіннього врожаю та її презентація англійською мовою. Конкурс на найкращий осінній пейзаж пройшов дуже незвично. Замість фарб та олівців, учні отримали слово та словосполучення англійською мовою та повинні були за їх допомогою описати осінній пейзаж. Багато жартів та сміху було під час проведення конкурсу «Umbrella» . Кожен учасник мав зібрати під свою парасольку якомога більше людей, які правильно давали відповідь на запитання англійською мовою. Кульмінацією вечора було обрання Queen та King. Ними стали учень 10 класу Ентез Олексій та учениця 7 класу Зеленська Ірина.

Грудень

Грудень став місяцем підведення підсумків щодо виконання наказу Президента України «Про оголошення 2016 - Роком англійської мови». Наша школа активно залучилася до популяризації вивчення англійської мови. За цей рік було проведено різноманітні міроприємства націлені на покращення вивчення англійської мови, працював мовний табір,консультування батьків, тощо.

Працювали постійні фотовиставки, книжкові виставки, усна газета, які сприяли популяризації англійської мови. 14 грудня 2016 ми підготували театральну виставу, присвячену пам'яті Вільяма Шекспіра. Чарівна Джульєтта, романтичний Ромео у виконанні учнів Д.Розенберг та В.Корнієнко були неперевершені. Офелія (Закомірна Марина),Король Лір (Шендрик В.), Отелло (Ентез О.) не залишили нікого байдужими. Наші герої читали сонети Шекспіра англійською мовою, зіграли декілька епізодів шекспірівських творів. Ми добре попрацювали і отримали позитивні результати. Поперше це популяризація вивчення англійської мови у нашому селі, по-друге, знайомство з Великобританією та іншими англомовними країнами, і що найголовніше-розуміння учнів нашої школи що англійську мову потрібно вивчати і це можливо кожному. Ми дуже вдячні всім хто допомагав нам у проведенні Року Англійської мови, а саме - кафедрі іноземних мов «Академії неперервної освіти», районному методичному кабінету(завідувач О.В. Загорулько), громадянам Великобританії - Майклу та Olgity Royz, перекладачам- Косюхно Марії Олексіївні та Михайлу Олексійовичу, колегам з різних шкіл району, області та України.

Бажаємо Всім творчих злетів, наснаги, миру та здоров’я.

END

Косюхно Жанін-Паскаль Йосипівна , вчитель англійської мови.

Фотоматеріали

/Files/images/fleurs.gif


/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/gruden_/Додаток 1.jpg/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/gruden_/Додаток 2.jpg

/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/gruden_/Додаток 5.jpg/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/gruden_/Додаток 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi