• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини школи
  • Участь у районному конкурсі читців пам’яті Т.Г.Шевченка «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!»

Участь у районному конкурсі читців пам’яті Т.Г.Шевченка «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!»

2017-02-28

/Files/images/2015-2016_navchalniy_rk_/dodatki_/image.jpg
З метою пропаганди творчості Т.Г.Шевченка, популяризації жанру художнього читання, виявлення і підтримки обдарованих читців-декламаторів та з нагоди вшанування пам’яті Великого Кобзаря, 26 лютого 2017 року в приміщенні Баришівського районного будинку культури відбувся районний конкурс читців «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській!».
В конкурсі взяли участь і учні нашої школи. Це діти, які виявили бажання віддати шану Великому Кобзареві, виконуючи його твори і вкладаючи в них свої емоції, переживання, частинку своєї душі.
За результатами конкурсу у 2-й віковій категорії (10-13 років) 2-ге місце поділили Дудка Дмитро (вихованець ЦПР «Мрія») та Романенко Марина (с. Семенівка).
У 4-й віковій категорії (18-22 роки) 2-ге місце здобула Гіренко Світлана, що проживає в селі Леляки, випускниця нашої школи (2012 рік.)
Потрібно зауважити, що такі заходи розвивають естетичний смак молоді, дають можливість розкрити талант, виховують гордість за свою, українську літературу і, як ніколи, об’єднують нас в єдину українську націю.

/Files/images/2016-2017__navchalniy_rk/lyutiy/img162.jpgРоманенко Марина

Кiлькiсть переглядiв: 115

Коментарi